Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• в събота през нощта някой е свил задната емблема на 147-цата..... На съседа са му свалили катализатора на Пикасото същата вечер..... ебахти идиотщината!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Добре бе...кой ги прави тия мизерии?? Цигани, автокъщи, нуждаещи се от части?? На мои приятели им свалят даже лайстните и броните... Отделно класиката да ти откраднат чистачките... А пък за емблеми да не говорим. Но като тръгнат обикновено поне 10-20 коли тарашат боклуците!
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
      BMW 328i

Comment

• Прагове и лип....нямам търпение....още няколко дни
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
          Добре бе...кой ги прави тия мизерии?? Цигани, автокъщи, нуждаещи се от части?? На мои приятели им свалят даже лайстните и броните... Отделно класиката да ти откраднат чистачките... А пък за емблеми да не говорим. Но като тръгнат обикновено поне 10-20 коли тарашат боклуците!

Цигани,наркомани секви миналата седмица на половината ми квартал някой беше нарязал гумите и като отидох до близкия гумаджия беше шок и ужас от коли и се замислих,че и те може да имат пръст за това да има клиентела.

П.с Винаги съм искал да имам гараж !
          156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• На предишната ни кола свиха СТЪКЛОТО на огледалото. Не им се играело с цялото огледало... Преди около два месеца пък на алфата ни задигнаха задната емблема. Ами продават ги хората, нали и ние си купихме друга. На балкона на стълбите пък свиха дръжките на вратите.... Краде народа, работа да има.
            АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
            http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• ...

Колеги , вече ми дойде до гуша... аз съм младши алфист още, но ми омръзна всички около мен да ми казват, че колата ми не ставала , как съм могъл да си взема алфа, бил съм ненормален че съм я взел , че трябвало да съм бавноразвиващ се за да купя кола която харчела толкова.. но никой не се пита как карам... все пак не всичко е колата... зависи и от водача... разхода особено.. Писна ми всички да ме карат да съжалявам ... толкова упреци от всички страни и аз не мога да и се нарадвам още ... от скоро я имам но поради постоянните упреци не мога да се насладя на нея...Иначе зверчето ми е 146 junior, 16v, 1.6 , 120 hp ...
              sigpic
              Cruizin' down the streets in my one-four-six

Comment

• тоо па...да не плащаш данък обществено мнение нещо?!
                кажи им да си карат техните трошки и да не гледат по твоята...иначе коментатори-бол....
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Ми кисело им е гроздето на феновете на Г3 и Е36, какво да се прави...
                  И колко па чак толко много харчи това 1.6..?

Comment

• Още не съм го засякъл, но мисля че е към 11..

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:32 ----------

Иначе коментари всякакви чувам... твърде ниска била, много ми харчела, не била маневрена, само идиот би си взел италианска кола, не била кола за момче на моята възраст (на 20 съм), всички алфи от преди 2001 били за моргата.. (моята е 99').. всичко съм чувал вече... е кажете ми как човек да се радва на новата си кола ? ...
                    sigpic

Comment

• хаха това доказва тезата, кото съм чувал от някои колеги, че туйнспарка харчи еднакво без значение на обема на двигателя Еми толкова...

Comment

• Хич да не се връзваш. Карай си колата с кеф, важното е на теб да ти харесва. Моя приятел не може да я понася алфата и само ми пили да я махам и да съм си вземела истинска кола /буквално сме се изпокарвали заради нея/. Накрая му се развиках и му казах, че ако я махна пак алфа ще си взема и хич да не ми се бърка. Колко харчи и колко пари давам за нея си е лично мой проблем, защото удоволствието да я карам е огромно.
                        http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                        159 1.9JTDm
                        156 1.8TS ...exxxx
                        145 1.4TS ...exxxx

Comment

• И какво е "истинска кола" ако не е тайна..?

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                            Хич да не се връзваш. Карай си колата с кеф, важното е на теб да ти харесва. Моя приятел не може да я понася алфата и само ми пили да я махам и да съм си вземела истинска кола /буквално сме се изпокарвали заради нея/. Накрая му се развиках и му казах, че ако я махна пак алфа ще си взема и хич да не ми се бърка. Колко харчи и колко пари давам за нея си е лично мой проблем, защото удоволствието да я карам е огромно.
                            Алфите развалят семейства, внимавайте
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Ruro Покажи съобщение
                              Колеги , вече ми дойде до гуша... аз съм младши алфист още, но ми омръзна всички около мен да ми казват, че колата ми не ставала , как съм могъл да си взема алфа, бил съм ненормален че съм я взел , че трябвало да съм бавноразвиващ се за да купя кола която харчела толкова.. но никой не се пита как карам... все пак не всичко е колата... зависи и от водача... разхода особено.. Писна ми всички да ме карат да съжалявам ... толкова упреци от всички страни и аз не мога да и се нарадвам още ... от скоро я имам но поради постоянните упреци не мога да се насладя на нея...Иначе зверчето ми е 146 junior, 16v, 1.6 , 120 hp ...
                              Хахахаха И с мене беше първоначално така...ама сега като като се разбереме да ходим някъде не знам защо винаги искат с алфата В сравнение с бмв-тата на приятелите ми (хранителите) алфата върви повече, спира по-добре, управлява се по-лесно и т.н и т.н. Постепенно ще се убедят, че колата е мноооого яка! А това със сигурност е така!!!
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

• Ей това имах нужда да чуя, братле
                                sigpic

Comment

Working...
                                X